usp icon 50 jaar expertise
usp icon Dynamisch vanuit Harderwijk en Goes

04-07-2024

Salden Elektro sluit zich aan bij de ESZET Group!

Een nieuwe stap in onze groeistrategie

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Salden Elektro B.V., een gerenommeerde elektrotechnische groothandel in Zuid-Nederland, nu officieel onderdeel is van de ESZET Group. Deze overname markeert een belangrijke mijlpaal in de uitbreiding van onze dienstverlening en past perfect binnen de ambities van beide bedrijven.

Salden Elektro B.V. staat bekend om haar diepgaande expertise en uitstekende reputatie in Zuid-Nederland. Door deze strategische overname breidt de ESZET Group niet alleen haar geografische bereik uit, maar ook het portfolio met het assortiment en oplossingen die Salden Elektro met zich meebrengt.

header image

Over Salden Elektro B.V.

Salden Elektro B.V. is al ruim 70 jaar gespecialiseerd in elektrotechniek in de breedste zin van het woord. Wat begon als een klein familiebedrijf, is uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de elektrotechnische sector. Salden is onder andere bekend om haar expertise in onder andere de industriële sector en heeft een solide reputatie opgebouwd door hoogwaardige diensten en oplossingen te bieden. Met een klantgerichte aanpak heeft Salden Elektro een groot klantenbestand gerealiseerd.

blune block image

Strategische overname

In juli 2024 is Salden Elektro B.V. overgenomen door de ESZET Group. Voor ESZET Group is deze overname een strategische zet om onze aanwezigheid in Zuid-Nederland te versterken en te profiteren van de groeiende vraag naar elektrotechnische oplossingen. Door de overname krijgt ESZET Group toegang tot de expertise, ervaren medewerkers en de uitgebreide klantenkring van Salden Elektro B.V

50 image

Voordelen voor onze klanten

50 image

Dankzij deze overname kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn. Onze vernieuwde webshop is klantvriendelijker dan ooit en we communiceren nu vanuit één centrale groep, wat voor meer duidelijkheid zorgt. Een prachtige selectie van nieuwe producten wordt toegevoegd aan ons assortiment die perfect passen bij de visie en actuele thema’s van ESZET Group.

Voor onze zuidelijke klanten betekent dit dat het ophalen van materialen voor klussen in Brabant en Limburg een stuk gemakkelijker wordt. Daarnaast kunnen al onze klanten profiteren van de innovatieve producten die Salden Elektro B.V. toevoegt aan ons assortiment.

Onze missie en visie

Onze missie blijft onveranderd: altijd op zoek naar kansen om onze klanten beter te helpen. Met de integratie van Salden Elektro B.V. kunnen we deze missie nog beter waarmaken. We zijn vastberaden om te blijven investeren in vakmanschap, klantgerichte aanpak en kennis.

Meer weten?

Wil je meer weten over deze nieuwe stap en wat het voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers.

Samen bouwen we aan een toekomst vol groei en innovatie in de elektrotechnische sector.

Je vindt Salden Elektro op het volgende adres:

Salden Elektro B.V.
Leonard Langweg 6
6121 PA  BORN
Tel: 046-4851020