usp icon 50 jaar expertise
usp icon Dynamisch vanuit Harderwijk en Goes

Kennis en inzichten

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in onze branche of wil je meer weten over ons werk? Met onze artikelen, cases, blogs en whitepapers houden we je graag op de hoogte.

Werkplekverlichting bij Tata Steel in IJmuiden Case

Werkplekverlichting bij Tata Steel in IJmuiden

LED als stimulerende factor voor de mens als werkkapitaal

Bekijken
Met LED kan het! Nieuws

Met LED kan het!

ESZET Lighting bevordert energietransitie in Nederland met LED-verlichting. Bespaar energie en geld door deelname aan 'Met LED kan het' initiatief van FEDET NLA. Ontdek succesverhalen op onze website!

Bekijken
Isolectra – ESZET Group Nieuws

Isolectra – ESZET Group

ESZET GROUP verwelkomt Jordi Blanker van Isolectra voor een training in stekerbaar installeren. Ontdek onze samenwerking voor Wieland stekbare snoeren en toekomstige assortimentsuitbreiding.

Bekijken
Bouw & Infrapark Harderwijk verduurzaamd Case

Bouw & Infrapark Harderwijk verduurzaamd

Ontdek de innovatieve LED-verlichting bij Bouw & Infrapark, Harderwijk: Nieuwe Holophane S-line armaturen met slimme detectie en draadloze besturing voor energie-efficiëntie.

Bekijken
Nexpand Expresskasten van Minkels Nieuws

Nexpand Expresskasten van Minkels

Ontdek Minkels Nexpand Expresskasten voor IT-apparatuur. Energie-efficiënt, modulair en betaalbaar, ideaal voor servers, routers en meer.

Bekijken
Eszet 50 jarig jubileum Nieuws

Eszet 50 jarig jubileum

Viering van ESZET's 50-jarig jubileum: Een mijlpaal gemarkeerd door gulle donaties aan lokale goede doelen. Een blik op ESZET's geschiedenis en toewijding aan gemeenschapssteun.

Bekijken
Verlichting op de thuiswerkplek Artikel

Verlichting op de thuiswerkplek

Lees hoe ESZET de thuiswerkplek verlicht met deskundige tips en adviezen voor ergonomische, gezonde verlichting, in samenwerking met de NSVV.

Bekijken
3F Linda LED Artikel

3F Linda LED

ESZET introduceert 3F Linda LED, een duurzame verlichtingsoplossing met energiebesparende LED retrofit ombouwsets, ideaal voor ruimtes die slagvastheid en waterdichtheid vereisen

Bekijken

Actieve kennisdeling

Ben je op zoek naar meer informatie over onze branche of onze werkzaamheden? Ontdek aan welke projecten wij werken in onze cases en kom meer te weten over wat er speelt in ons vakgebied met de artikelen die we hier delen. Met onze blogs gaan we dieper in op onze werkwijze, de producten die we verkopen en uiteraard de wijze waarop we jou het beste van dienst kunnen zijn.

Ook geven wij workshops, demo’s en cursussen in ons eigen skill center. Wil jij deelnemen aan één van deze evenementen? Neem contact op met onze specialisten voor de mogelijkheden.