usp icon 50 jaar expertise
usp icon Dynamisch vanuit Harderwijk en Goes

Keuzehulp

Bij ESZET Group maken we het jou gemakkelijk. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om snel de juiste elektrotechnische materialen te vinden voor jouw project. Daarom hebben we handige configurators ontwikkeld, speciaal voor jou als installateur.

Ben je op zoek naar de perfecte kabels, een op maat gemaakte groepenkast, of de ideale laadpaal? Onze gebruiksvriendelijke tools navigeren je moeiteloos naar de optimale keuze, passend bij jouw unieke situatie. Voer eenvoudigweg je specificaties in en ontvang direct advies dat specifiek afgestemd is op jouw behoeften.

header image

We helpen een handje met…

Kabelberekening

Kabelberekening

De juiste kabels vinden voor jouw project? Vul eenvoudig de kabelberekeningstool in en vind de perfecte kabels.

Meterkastberekening

Meterkastberekening

Zelf eenvoudig een groepenkast samenstellen? Gebruik onze meterkast berekening.

Laadpaal configurator

Laadpaal configurator

Op zoek naar de juiste laadpaal? Samen vinden we de beste optie passend bij jouw situatie.

Wij helpen je een handje

Geavanceerde tools

Dankzij onze geavanceerde tools hoef je je nooit meer zorgen te maken over het maken van de verkeerde keuze. Elk project heeft zijn eigen unieke eisen en uitdagingen, en met onze configurators heb je de zekerheid dat je altijd de best passende oplossingen kiest. Of het nu gaat om het efficiënt inrichten van een meterkast of het selecteren van een laadpaal die voldoet aan de laatste technologische eisen, wij staan aan jouw zijde. Deze digitale assistenten zijn 24/7 beschikbaar, zodat je op elk gewenst moment toegang hebt tot professioneel advies, precies wanneer je het nodig hebt..

Goede ondersteuning voor de beste keuze

Bij ESZET Group streven we ernaar om de elektrotechnische industrie te innoveren, niet alleen door het aanbieden van geavanceerde producten, maar ook door het faciliteren van slimme, duurzame besluitvorming. Ontdek hoe onze tools jou kunnen helpen om jouw projecten naar een hoger niveau te tillen en tegelijkertijd een positieve impact te maken.