usp icon 50 jaar expertise
usp icon Dynamisch vanuit Harderwijk en Goes

Infrastructuur

Als organisatie in de civiele infrastructuur sta je voor unieke uitdagingen. Bij ESZET erkennen we de cruciale rol die de civiele industrie speelt in het realiseren van de Sustainable Development Goals (SDG's).

Ja, ik wil een afspraak

Header Form

Voor de realisatie van snelwegen, kruispunten en waterzuiveringsinstallaties wil je efficiënt inkopen, zonder in te leveren op kwaliteit. En het liefst met productinnovaties die bijdragen aan het behalen van de Sustainable Development Goals (SDG’s). ESZET zorgt dat efficiëntie en duurzaamheid hand in hand gaan.

Dat doen we op verschillende manieren. Ons team van experts denkt mee in jullie proces, waarbij we kijken naar de benodigde producten, duurzaamheid en levering. Samen komen we tot een plan, waarmee jullie werkwijze wordt geoptimaliseerd. ESZET levert vervolgens alle benodigde producten, gereedschappen en toebehoren om jullie projecten tot een succes te brengen.

 

Duurzame logistiek

50 image

Voor de bevoorrading van grote opdrachtgevers, biedt ESZET een unieke oplossing. Alle producten die nodig zijn op locatie, worden samengebracht in containers. Kabels, haspels, armaturen en gereedschappen voor specifieke projecten komen vervolgens kant-en-klaar bij de klant terecht, op de bouwlocatie.

De gevulde containers kunnen 24/7 door de klant worden afgehaald, waarna ze op de bouwplaats FIFO worden leeggehaald. In meerdere opzichten heeft dit een positief effect op de CO₂-uitstoot. Doordat alle materialen bij elkaar worden gebracht in één container, is er slechts één reisbeweging nodig naar de bouwlocatie.

Wat tijdens het project overblijft aan materialen, zoals restlengte kabel, wordt retour gestuurd. Wij zorgen er vervolgens voor dat alles netjes gescheiden wordt. Alle bruikbare producten gaan terug in de voorraad, die jij vervolgens eenvoudig online kunt inzien. Zo kun je die producten weer gebruiken voor een volgend project.

50 image
50 image

Innovatie, efficiëntie en kostenbeheersing

50 image

Ons assortiment omvat geavanceerde oplossingen die perfect aansluiten bij de behoeften van de civiele infrastructuur. Van slimme verlichtings- en verwarmingssystemen die zich automatisch aanpassen aan de bezettingsgraad, tot de integratie van installaties met ICT, en het installeren van zonnepanelen en voldoende laadpalen. Wij bieden de innovaties die je helpen jouw duurzame ontwikkelingsdoelstellingen te bereiken.

Daarnaast begrijpen we dat efficiëntie en kostenbeheersing essentieel zijn voor jouw projecten. Onze focus ligt op het bieden van competitieve prijzen zonder in te leveren op kwaliteit. Met ESZET als jouw leverancier, kun je rekenen op goede kwaliteit, waardoor je jouw middelen effectiever kunt inzetten voor het succes van jouw projecten

Samenwerken aan het stroomlijnen van projecten

50 image

Wij werken nauw samen met jouw team om ervoor te zorgen dat onze oplossingen naadloos aansluiten bij jouw planning en voorbereiding. Onze werkvoorbereiders en productspecialisten denken actief mee in de beste oplossingen voor jouw uitdagingen. Bijvoorbeeld bij het standaardiseren van projecten. Onze producten en diensten zijn ontworpen om te voldoen aan de behoefte aan standaardisering, wat leidt tot efficiëntere en consistentere projectuitvoeringen. Onze op maat gemaakte kitting-services besparen tijd en verminderen afval door precies te leveren wat nodig is voor elk specifiek project.

Ook helpen onze services jou bij het beheren van overtollige voorraden, waardoor je een beter inzicht krijgt en kosten bespaart.

50 image

Sterke partnerschappen met onze klanten

Wij geloven in het bouwen van sterke partnerschappen met onze klanten in de civiele industrie om samen te werken aan de SDG’s. Onze toewijding aan productinnovatie, efficiëntie en duurzaamheid maakt ons de ideale partner voor jouw volgende project. Met ESZET aan jouw zijde, kun je vertrouwen op ondersteuning die niet alleen aan jouw huidige behoeften voldoet, maar ook bijdraagt aan een groenere, duurzamere toekomst.