usp icon 50 jaar expertise
usp icon Dynamisch vanuit Harderwijk en Goes

Markten

Met onze kennis van kabels, elektro en verlichting zijn we als ESZET Group actief op verschillende markten. Ons ervaren team van project- en productexperts staat klaar met persoonlijk advies en begeleiding voor (E-)installateurs, de industrie, organisaties in de infrastructuur en adviesbureaus in verschillende sectoren.

Waarover wil jij sparren met onze adviseurs?

header image

Kies een markt

(E-)Installateurs

(E-)Installateurs

Als installateur wil je zonder moeite aan het werk. Dat kan alleen met de juiste producten, van de beste kwaliteit, die snel geleverd worden.

Die producten vind je bij ESZET. En dat niet alleen, we staan ook altijd voor je klaar met persoonlijk advies, om jouw projecten efficiënt en succesvol uit te kunnen voeren.

Bekijken
Industrie

Industrie

In de industrie telt elke seconde. Met onze kennis en producten biedt ESZET de zekerheid die jouw organisatie nodig heeft om te blijven draaien.

We staan klaar met betrouwbare oplossingen om downtime te minimaliseren en projecten efficiënt te laten verlopen.

Bekijken
Infrastructuur

Infrastructuur

Als organisatie in de civiele infrastructuur sta je voor unieke uitdagingen. Bij ESZET erkennen we de cruciale rol die de civiele industrie speelt in het realiseren van de Sustainable Development Goals (SDG's).

ESZET zorgt dat efficiëntie en duurzaamheid hand in hand gaan.

Bekijken
Adviesbureaus

Adviesbureaus

Of het nu gaat om het ontwerp van een complete elektrische infrastructuur voor een nieuwbouwproject of om adviezen die bijdragen aan het behalen van duurzaamheidsdoelstellingen van een project of organisatie, als adviesbureau kun je altijd wel een partner gebruiken.

Daarom staan de specialisten van ESZET klaar om jou te ondersteunen.

Bekijken

Waarom kiezen voor ESZET?

Experts staan voor jou klaar

ESZET is meer dan een elektrotechnische groothandel. Met meer dan 50 jaar ervaring op zak, staan we dagelijks voor je klaar. Onze experts hebben uitgebreide kennis op het gebied van data, elektro en verlichting. Zij helpen je met al jouw vragen en geven je advies voor een succesvolle afronding van elk project!

tab title

Maatwerk

Ben je op zoek naar een specifiek type kabel met een lengte van 3 meter? Dan koop je liever geen complete haspel met 500 meter kabel. Kabels op maat leveren, daar danken we voor een groot deel ons bestaan aan. Daar zijn we een halve eeuw geleden mee begonnen. En dat doen we nog. Daarnaast leveren we nog meer maatwerk, perfect afgestemd op jouw behoeften.

tab title

Actieve kennisdeling

Echte oplossingen bieden, daar gaat het ons om. Bij ESZET geloven we in actieve kennisdeling. Samen met jou zoeken we naar de beste oplossingen, die passen bij jouw organisatie en projecten. Onze specialisten creëren maatwerk, in de producten die we leveren én in onze dienstverlening. Dat doen we door onze kennis te delen en mee te denken met elk project. Zo pakken we samen elke uitdaging aan.

tab title

Faciliteren van innovatie

Innovatieve en duurzame oplossingen, die perfect passen bij jouw projecten. Van slimme verlichting tot zonnepanelen, ESZET maakt het mogelijk. We bieden de nieuwste technologische innovaties, afgestemd op de behoeften van jouw organisatie. Samen werken we aan duurzame relaties en zetten we de standaard voor een toekomstgerichte aanpak.

tab title

Verlichting

50 image

Goede verlichting is essentieel, onder alle omstandigheden. En de plaatsing van verlichting vraagt voor elke situatie een andere aanpak. De verlichting van een bedrijfshal is bijvoorbeeld compleet anders dan verlichting in een kantoor. ESZET levert daarom complete verlichtingssystemen voor uiteenlopende toepassingen. Daarbij letten we op de effectiviteit en de duurzaamheid van de armaturen. Door het aantal armaturen te beperken én ledverlichting te gebruiken, reduceren we het stroomverbruik en dragen we bij aan de duurzaamheid van jouw organisatie. Zonder verlies van lichtsterkte.

50 image
50 image

Data

50 image

Gegevens uitwisselen tussen netwerken en systemen moet vlekkeloos verlopen. Met de producten die wij leveren voor toepassing in telecommunicatie en telematica dragen we bij aan uitstekende communicatie. Dat doen we met een breed assortiment van hoogwaardige kabels en alle nodige toebehoren. Naast deze artikelen leveren we ook complete behuizingen voor netwerk- en server-doeleinden. We helpen jouw organisatie met advies voor de beste data-oplossingen.

Elektro

50 image

Kabels leveren voor gebruikelijke en speciale toepassingen; daar zijn we in gespecialiseerd. Vanuit een uitgebreid assortiment levert ESZET Group onder andere kabels voor kranen, EMC-toepassingen, schepen, telefoonsystemen, industrie, utiliteit en meer. In onze producten en adviezen onderscheiden we ons door kwaliteit en betrouwbaarheid.

50 image