usp icon 50 jaar expertise
usp icon Dynamisch vanuit Harderwijk en Goes

Duurzaamheid

We zijn toegewijd aan het leveren van duurzame elektrotechnische oplossingen voor de industrie, civiele infrastructuur en adviesbureaus. Ontdek hoe onze expertise en innovatieve producten bijdragen aan energie-efficiëntie en een groenere toekomst. Samen bouwen we aan duurzaam succes.

Ja, ik wil een afspraak

Header Form

Bij ESZET Group richten we ons op het bieden van geavanceerde oplossingen die zowel de industrie als de civiele infrastructuur ten goede komen. Voor de industrie leveren we innovaties die niet alleen het energieverbruik minimaliseren, maar ook bijdragen aan het verduurzamen van productieprocessen. Ons aanbod omvat energie-efficiënte verlichting, geavanceerde besturingssystemen, en de integratie van hernieuwbare energiebronnen, allemaal ontworpen om zowel de CO2-voetafdruk te verkleinen als operationele kosten te verminderen. Deze inzet voor duurzaamheid strekt zich uit tot de civiele infrastructuur, waar we producten en systemen leveren die essentieel zijn voor het ontwikkelen van toekomstbestendige infrastructuur. Van innovatieve openbare laadstations voor elektrische voertuigen tot slimme verlichtingssystemen die zich aanpassen aan verkeersbehoeften en de integratie van ICT-oplossingen voor een efficiënter energiebeheer, ESZET Group zet zich in voor het bouwen aan een duurzame toekomst

Duurzame oplossingen voor elke sector

50 image

Daarnaast staan we adviesbureaus bij met de nieuwste inzichten in producten en technologieën die cruciaal zijn voor de energietransitie. Onze diepgaande kennis van duurzame oplossingen stelt adviesbureaus in staat om hun klanten te voorzien van deskundig advies over het verbeteren van energie-efficiëntie en het implementeren van duurzame praktijken. Bij ESZET Group geloven we in het ondersteunen van onze partners en klanten met de informatie en middelen die nodig zijn om hen te leiden naar een energiezuinigere en duurzamere toekomst. Ons doel is om samen te werken aan innovatieve oplossingen die niet alleen voldoen aan de hedendaagse behoeften maar ook bijdragen aan een groenere wereld voor toekomstige generaties.

50 image
50 image

Duurzame logistiek

50 image

Voor de bevoorrading van grote opdrachtgevers, biedt ESZET een unieke oplossing. Alle producten die nodig zijn op locatie, worden samengebracht in containers. Kabels, haspels, armaturen en gereedschappen voor specifieke projecten komen vervolgens kant-en-klaar bij de klant terecht, op de bouwlocatie.

De gevulde containers kunnen 24/7 door de klant worden afgehaald, waarna ze op de bouwplaats FIFO worden leeggehaald. In meerdere opzichten heeft dit een positief effect op de CO₂-uitstoot. Doordat alle materialen bij elkaar worden gebracht in één container, is er slechts één reisbeweging nodig naar de bouwlocatie.

Wat tijdens het project overblijft aan materialen, zoals restlengte kabel, wordt retour gestuurd. Wij zorgen er vervolgens voor dat alles netjes gescheiden wordt. Alle bruikbare producten gaan terug in de voorraad, die jij vervolgens eenvoudig online kunt inzien. Zo kun je die producten weer gebruiken voor een volgend project.

Voor deze markten werken we:

Bekijk alles
(E-)Installateurs

(E-)Installateurs

Als installateur wil je zonder moeite aan het werk. Dat kan alleen met de juiste producten, van de beste kwaliteit, die snel geleverd worden.

Die producten vind je bij ESZET. En dat niet alleen, we staan ook altijd voor je klaar met persoonlijk advies, om jouw projecten efficiënt en succesvol uit te kunnen voeren.

Bekijken
Industrie

Industrie

In de industrie telt elke seconde. Met onze kennis en producten biedt ESZET de zekerheid die jouw organisatie nodig heeft om te blijven draaien.

We staan klaar met betrouwbare oplossingen om downtime te minimaliseren en projecten efficiënt te laten verlopen.

Bekijken
Infrastructuur

Infrastructuur

Als organisatie in de civiele infrastructuur sta je voor unieke uitdagingen. Bij ESZET erkennen we de cruciale rol die de civiele industrie speelt in het realiseren van de Sustainable Development Goals (SDG's).

ESZET zorgt dat efficiëntie en duurzaamheid hand in hand gaan.

Bekijken
Adviesbureaus

Adviesbureaus

Of het nu gaat om het ontwerp van een complete elektrische infrastructuur voor een nieuwbouwproject of om adviezen die bijdragen aan het behalen van duurzaamheidsdoelstellingen van een project of organisatie, als adviesbureau kun je altijd wel een partner gebruiken.

Daarom staan de specialisten van ESZET klaar om jou te ondersteunen.

Bekijken

Waarom kiezen voor ESZET?

1

Integrale Oplossingen:

Van de initiële consultatie tot de uiteindelijke implementatie, wij bieden complete oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van jouw project en organisatie.

2

Expertise en Innovatie:

Ons team van experts blijft op de voorgrond van technologische en duurzame ontwikkelingen, waardoor we innovatieve oplossingen kunnen bieden die echt impact maken

3

Duurzaam Partnerschap:

Wij zien onszelf als meer dan leveranciers; we zijn partners in jouw streven naar duurzaamheid. Ons doel is om je te ondersteunen bij het behalen van jouw duurzaamheidsdoelstellingen en het versnellen van de energietransitie.

Onze werkwijze

Advies

Advies

We bieden persoonlijk advies en begeleiding, afgestemd op de unieke eisen van jouw project, ondersteund door onze diepgaande productkennis.

Productexpertise

Productexpertise

Wij kennen onze producten door en door. Dit zorgt ervoor dat we je kunnen adviseren over de optimale keuzes voor jouw project.

 Beschikbaarheid

Beschikbaarheid

Met ons gespecialiseerde assortiment zijn de essentiële producten altijd beschikbaar en zorgen we voor tijdige en accurate levering.

Ondersteuning

Ondersteuning

Wij staan klaar om je te ondersteunen bij elke stap van je project, van het maken van keuzes tot het implementeren van de gekozen oplossingen.

Werkplekverlichting bij Tata Steel in IJmuiden Case

Werkplekverlichting bij Tata Steel in IJmuiden

LED als stimulerende factor voor de mens als werkkapitaal

Bekijken
Met LED kan het! Nieuws

Met LED kan het!

ESZET Lighting bevordert energietransitie in Nederland met LED-verlichting. Bespaar energie en geld door deelname aan 'Met LED kan het' initiatief van FEDET NLA. Ontdek succesverhalen op onze website!

Bekijken
Isolectra – ESZET Group Nieuws

Isolectra – ESZET Group

ESZET GROUP verwelkomt Jordi Blanker van Isolectra voor een training in stekerbaar installeren. Ontdek onze samenwerking voor Wieland stekbare snoeren en toekomstige assortimentsuitbreiding.

Bekijken
Bouw & Infrapark Harderwijk verduurzaamd Case

Bouw & Infrapark Harderwijk verduurzaamd

Ontdek de innovatieve LED-verlichting bij Bouw & Infrapark, Harderwijk: Nieuwe Holophane S-line armaturen met slimme detectie en draadloze besturing voor energie-efficiëntie.

Bekijken