usp icon 50 jaar expertise
usp icon Dynamisch vanuit Harderwijk en Goes

Maken we samen de volgende stap in jullie energietransitie?

Onze experts helpen jou op gebied van kabels, verlichting en data.

Ja, ik wil een afspraak

Header Form

Energietransitie

Gaat jouw organisatie de uitdaging van verduurzaming aan of willen jullie het proces van energietransitie versnellen? Dan staat ESZET voor jullie klaar, met advies over laadpalen voor elektrische voertuigen, verlichting en meer. Met ons uitgebreide assortiment leveren we alle benodigde producten voor jullie project. Zo leveren we bijvoorbeeld laadpalen compleet met grondkabels, datakabels en zelfs verkeersborden voor de parkeerplaatsen waar de palen geplaatst worden.

Voor woningbouw bieden we duurzame oplossingen met volledig geassembleerde spinnen. Verder geven we lichtadvies en leveren we artikelen als solarkabels, meterkasten, schakelapparatuur en thuisbatterijen. Als vooruitstrevende organisatie werken we ook aan onze eigen energietransitie. Zo wordt een deel van onze energie opgewekt met zonnepanelen op onze bedrijfspanden en komen er laadpalen voor elektrische voertuigen op onze parkeerplaats.

Onze bijdrage aan de energietransitie

50 image

Wij zetten ons niet alleen in voor het ondersteunen van onze klanten bij hun energietransitie; we nemen ook actieve stappen in onze eigen organisatie. Zo installeren we zonnepanelen op onze bedrijfspanden en bieden we laadpalen voor elektrische voortuigen aan onze medewerkers en bezoekers.

50 image

Samen werken aan een duurzame toekomst

De reis naar een duurzamere toekomst is een gedeelde verantwoordelijkheid. Bij ESZET zijn we toegewijd aan het leveren van de producten, kennis en ondersteuning die nodig zijn om deze transitie een succes te maken. Samen kunnen we een significante impact maken op het verminderen van de koolstofvoetafdruk en het creëren van een leefbare wereld voor toekomstige generaties.

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we samen jouw energietransitie kunnen versnellen. Samen bouwen we aan een groenere en duurzamere toekomst.

Voor deze markten werken we:

Bekijk alles
(E-)Installateurs

(E-)Installateurs

Als installateur wil je zonder moeite aan het werk. Dat kan alleen met de juiste producten, van de beste kwaliteit, die snel geleverd worden.

Die producten vind je bij ESZET. En dat niet alleen, we staan ook altijd voor je klaar met persoonlijk advies, om jouw projecten efficiënt en succesvol uit te kunnen voeren.

Bekijken
Industrie

Industrie

In de industrie telt elke seconde. Met onze kennis en producten biedt ESZET de zekerheid die jouw organisatie nodig heeft om te blijven draaien.

We staan klaar met betrouwbare oplossingen om downtime te minimaliseren en projecten efficiënt te laten verlopen.

Bekijken
Infrastructuur

Infrastructuur

Als organisatie in de civiele infrastructuur sta je voor unieke uitdagingen. Bij ESZET erkennen we de cruciale rol die de civiele industrie speelt in het realiseren van de Sustainable Development Goals (SDG's).

ESZET zorgt dat efficiëntie en duurzaamheid hand in hand gaan.

Bekijken
Adviesbureaus

Adviesbureaus

Of het nu gaat om het ontwerp van een complete elektrische infrastructuur voor een nieuwbouwproject of om adviezen die bijdragen aan het behalen van duurzaamheidsdoelstellingen van een project of organisatie, als adviesbureau kun je altijd wel een partner gebruiken.

Daarom staan de specialisten van ESZET klaar om jou te ondersteunen.

Bekijken

Waarom kiezen voor ESZET?

1

Integrale Oplossingen:

Van de initiële consultatie tot de uiteindelijke implementatie, wij bieden complete oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van jouw project en organisatie.

2

Expertise en Innovatie:

Ons team van experts blijft op de voorgrond van technologische en duurzame ontwikkelingen, waardoor we innovatieve oplossingen kunnen bieden die echt impact maken

3

Duurzaam Partnerschap:

Wij zien onszelf als meer dan leveranciers; we zijn partners in jouw streven naar duurzaamheid. Ons doel is om je te ondersteunen bij het behalen van jouw duurzaamheidsdoelstellingen en het versnellen van de energietransitie.

Onze werkwijze

Advies

Advies

We bieden persoonlijk advies en begeleiding, afgestemd op de unieke eisen van jouw project, ondersteund door onze diepgaande productkennis.

Productexpertise

Productexpertise

Wij kennen onze producten door en door. Dit zorgt ervoor dat we je kunnen adviseren over de optimale keuzes voor jouw project.

Ondersteuning

Ondersteuning

Wij staan klaar om je te ondersteunen bij elke stap van je project, van het maken van keuzes tot het implementeren van de gekozen oplossingen.

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid

Met ons gespecialiseerde assortiment zijn de essentiële producten altijd beschikbaar en zorgen we voor tijdige en accurate levering.

Nieuwe inzichten

Bekijk alles
Salden Elektro sluit zich aan bij de ESZET Group! Nieuws

Salden Elektro sluit zich aan bij de ESZET Group!

Salden Elektro sluit zich aan bij de ESZET Group!

Bekijken
Werkplekverlichting bij Tata Steel in IJmuiden Case

Werkplekverlichting bij Tata Steel in IJmuiden

LED als stimulerende factor voor de mens als werkkapitaal

Bekijken
Met LED kan het! Nieuws

Met LED kan het!

ESZET Lighting bevordert energietransitie in Nederland met LED-verlichting. Bespaar energie en geld door deelname aan 'Met LED kan het' initiatief van FEDET NLA. Ontdek succesverhalen op onze website!

Bekijken
Isolectra – ESZET Group Nieuws

Isolectra – ESZET Group

ESZET GROUP verwelkomt Jordi Blanker van Isolectra voor een training in stekerbaar installeren. Ontdek onze samenwerking voor Wieland stekbare snoeren en toekomstige assortimentsuitbreiding.

Bekijken