\n
usp icon 50 jaar expertise
usp icon Dynamisch vanuit Harderwijk en Goes

Maken we samen de volgende stap met onze slimme toepassingen?

Wij leveren deskundig advies en toekomstbestendige oplossingen die jouw organisatie en projecten verder helpen.

Ja, ik wil een afspraak

Header Form

De keuze voor elektrotechnische oplossingen op het gebied van energietransitie, industrie, data en technologieën gaat over het heden én de toekomst. Wat is nu en in de komende 10 tot 20 jaar nodig? In een snel veranderende wereld, met apparaten vol sensoren en zenders, is het daarom belangrijk om vooruit te denken.

Met ons team van experts staan we voor je klaar. Zij adviseren je over de optimale infrastructuur van een pand, de juiste verlichting in een omgeving en over andere elektrotechnische zaken. Met onze slimme toepassingen vereenvoudigen we het verloop en de resultaten van jullie projecten. Bijvoorbeeld met onze compleet geassembleerde spinnen voor elektrische installatie en onze wikkelmachine, waarmee we grote haspels kunnen wikkelen. ESZET levert deskundig advies en toekomstbestendige oplossingen die jouw organisatie en projecten verder helpen.

Spinnen

50 image

Wil je de elektrische installatie van een volledige verdieping in één keer realiseren? Dat is mogelijk met onze spinnen. Een efficiënte en duurzame oplossing voor seriematige woningbouw. Spinnen zijn compleet geassembleerde sets van kabels en bouwdozen. Traditionele methoden vereisen veel werk op locatie, met installateurs die uren bezig zijn met het koppelen van kabels in centraaldozen. Met de spinnen van ESZET behoort dat tot het verleden.

De sets worden op maat gemaakt, per verdieping van een woning. Door de elektrabuizen te nummeren op de bouw, past alles perfect in elkaar: van centraaldozen tot stopcontacten en schakelaars. Dit betekent een enorme tijdsbesparing én een aanzienlijke reductie van afval, omdat de spinnen volledig op maat geleverd worden.

50 image
50 image

Wikkelmachine

50 image

Om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen, zetten we een nieuwe standaard met een geavanceerde wikkelmachine. Met deze innovatie is het mogelijk om kabels van een nog grotere diameter efficiënt op haspels te wikkelen. De wikkelmachine is ontworpen voor haspels tot maar liefst 8 ton. Hiermee vergroten we onze voorraadcapaciteit én kunnen we jullie projecten sneller en efficiënter ondersteunen. Bijkomend voordeel hiervan is dat we hierdoor minder afhankelijk zijn van onze leveranciers en eenvoudiger kunnen leveren op korte termijn.

Projecten verlopen nog efficiënter doordat we de kabels op maat knippen en op elke gewenste locatie leveren. Of je nu bezig bent met de aanleg van zonnepanelen, installatiewerkzaamheden bij nieuwbouw of werkt aan een opdracht in de infrastructuur. ESZET heeft de kennis en producten om jouw project te ondersteunen.

(E-)Installateurs

(E-)Installateurs

Als installateur wil je zonder moeite aan het werk. Dat kan alleen met de juiste producten, van de beste kwaliteit, die snel geleverd worden.

Die producten vind je bij ESZET. En dat niet alleen, we staan ook altijd voor je klaar met persoonlijk advies, om jouw projecten efficiënt en succesvol uit te kunnen voeren.

Bekijken
Industrie

Industrie

In de industrie telt elke seconde. Met onze kennis en producten biedt ESZET de zekerheid die jouw organisatie nodig heeft om te blijven draaien.

We staan klaar met betrouwbare oplossingen om downtime te minimaliseren en projecten efficiënt te laten verlopen.

Bekijken
Infrastructuur

Infrastructuur

Als organisatie in de civiele infrastructuur sta je voor unieke uitdagingen. Bij ESZET erkennen we de cruciale rol die de civiele industrie speelt in het realiseren van de Sustainable Development Goals (SDG's).

ESZET zorgt dat efficiëntie en duurzaamheid hand in hand gaan.

Bekijken
Adviesbureaus

Adviesbureaus

Of het nu gaat om het ontwerp van een complete elektrische infrastructuur voor een nieuwbouwproject of om adviezen die bijdragen aan het behalen van duurzaamheidsdoelstellingen van een project of organisatie, als adviesbureau kun je altijd wel een partner gebruiken.

Daarom staan de specialisten van ESZET klaar om jou te ondersteunen.

Bekijken

Waarom kiezen voor ESZET?

1

Experts staan voor jou klaar

ESZET is meer dan een elektrotechnische groothandel. Met meer dan 50 jaar ervaring op zak, staan we dagelijks voor je klaar. Onze experts hebben uitgebreide kennis op het gebied van data, elektro en verlichting. Zij helpen je met al jouw vragen en geven je advies voor een succesvolle afronding van elk project!

2

Maatwerk

Ben je op zoek naar een specifiek type kabel met een lengte van 3 meter? Dan koop je liever geen complete haspel met 500 meter kabel. Kabels op maat leveren, daar danken we voor een groot deel ons bestaan aan. Daar zijn we een halve eeuw geleden mee begonnen. En dat doen we nog steeds. Daarnaast leveren we nog meer maatwerk, perfect afgestemd op jouw behoeften.

3

Actieve kennisdeling

Echte oplossingen bieden, daar gaat het ons om. Bij ESZET geloven we in actieve kennisdeling. Samen met jou zoeken we naar de beste oplossingen, die passen bij jouw organisatie en projecten. Onze specialisten creëren maatwerk, in de producten die we leveren én in onze dienstverlening. Dat doen we door onze kennis te delen en mee te denken met elk project. Zo pakken we samen elke uitdaging aan.

4

Faciliteren van innovatie

Innovatieve en duurzame oplossingen, die perfect passen bij jouw projecten. Van slimme verlichting tot zonnepanelen, ESZET maakt het mogelijk. We bieden de nieuwste technologische innovaties, afgestemd op de behoeften van jouw organisatie. Samen werken we aan duurzame relaties en zetten we de standaard voor een toekomstgerichte aanpak.

Onze werkwijze

Advies

Advies

We bieden persoonlijk advies en begeleiding, afgestemd op de unieke eisen van jouw project, ondersteund door onze diepgaande productkennis.

Productexpertise

Productexpertise

Wij kennen onze producten door en door. Dit zorgt ervoor dat we je kunnen adviseren over de optimale keuzes voor jouw project.

Ondersteuning

Ondersteuning

Wij staan klaar om je te ondersteunen bij elke stap van je project, van het maken van keuzes tot het implementeren van de gekozen oplossingen.

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid

Met ons gespecialiseerde assortiment zijn de essentiële producten altijd beschikbaar en zorgen we voor tijdige en accurate levering.

Nieuwe inzichten

Bekijk alles
Werkplekverlichting bij Tata Steel in IJmuiden Case

Werkplekverlichting bij Tata Steel in IJmuiden

LED als stimulerende factor voor de mens als werkkapitaal

Bekijken
Met LED kan het! Nieuws

Met LED kan het!

ESZET Lighting bevordert energietransitie in Nederland met LED-verlichting. Bespaar energie en geld door deelname aan 'Met LED kan het' initiatief van FEDET NLA. Ontdek succesverhalen op onze website!

Bekijken
Isolectra – ESZET Group Nieuws

Isolectra – ESZET Group

ESZET GROUP verwelkomt Jordi Blanker van Isolectra voor een training in stekerbaar installeren. Ontdek onze samenwerking voor Wieland stekbare snoeren en toekomstige assortimentsuitbreiding.

Bekijken
Bouw & Infrapark Harderwijk verduurzaamd Case

Bouw & Infrapark Harderwijk verduurzaamd

Ontdek de innovatieve LED-verlichting bij Bouw & Infrapark, Harderwijk: Nieuwe Holophane S-line armaturen met slimme detectie en draadloze besturing voor energie-efficiëntie.

Bekijken