\n
usp icon 50 jaar expertise
usp icon Dynamisch vanuit Harderwijk en Goes

Benieuwd wat goede verlichting voor jouw organisatie kan betekenen?

De overstap naar energie-efficiënte ledverlichting of de ontwikkeling van een compleet nieuw lichtplan; onze experts zijn er om je te begeleiden met advies en maatwerkoplossingen.

Ja, ik wil een afspraak

Header Form

De juiste verlichting in een ruimte of buiten is essentieel, onder elke omstandigheid. Dat begrijpen we maar al te goed. Het plaatsen van verlichting vereist voor elke situatie een andere aanpak. Een parkeergarage wordt bijvoorbeeld op een andere manier verlicht dan een zwembad.

Of je nu de overgang wilt maken naar duurzame ledverlichting of een compleet lichtplan nodig hebt voor een nieuwbouwproject, onze experts staan voor je klaar. Met advies en een op maat gemaakt plan zorgen zij voor de juiste verlichting, op de juiste plek.

Daarnaast kan verlichting een bepalende factor zijn voor de sfeer van een gebouw. Dit is in sectoren zoals de wellness sector erg belangrijk. Ook zijn hier specifieke eisen van toepassing rondom waterbestendigheid. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan onze wellness pagina.

Samen creëren we de perfecte verlichting

50 image

Het juiste licht kan een ruimte transformeren, de sfeer verbeteren, veiligheid verhogen, en energieverbruik verminderen. Bij ESZET zijn we toegewijd aan het leveren van verlichtingsoplossingen die aan al deze criteria voldoen. Samen met jou werken we aan het creëren van verlichtingsomgevingen die niet alleen voldoen aan de praktische behoeften, maar ook bijdragen aan het welzijn van de gebruikers en het milieu.

Neem contact op met ESZET om te ontdekken hoe we met onze verlichtingsoplossingen waarde kunnen toevoegen aan jouw projecten. Samen verlichten we de weg naar de toekomst.

50 image
50 image

LED als stimulerende factor

50 image

Verduurzaming staat hoog op de politieke en maatschappelijke agenda. De overstap naar LED-verlichting is een cruciale ontwikkeling die hieraan kan bijdragen. LED-verlichting biedt aanzienlijke voordelen, waaronder:

  • 50 tot 80% energiebesparing,
  • een verlaging van de ecologische voetafdruk,
  • verbeterde werkomstandigheden,
  • met een levensduur die kan oplopen tot 25 jaar.

De transitie naar LED omvat ook uitdagingen zoals naleving van normen en de complexiteit van retrofitting. Hier kunnen wij uitstekend in adviseren en ondersteunen. Innovaties zoals lichtmanagementsystemen en slimme integratie bieden mogelijkheden voor efficiëntie en verbetering van het welzijn van werknemers.

Voor deze markten werken we:

Bekijk alles
(E-)Installateurs

(E-)Installateurs

Als installateur wil je zonder moeite aan het werk. Dat kan alleen met de juiste producten, van de beste kwaliteit, die snel geleverd worden.

Die producten vind je bij ESZET. En dat niet alleen, we staan ook altijd voor je klaar met persoonlijk advies, om jouw projecten efficiënt en succesvol uit te kunnen voeren.

Bekijken
Industrie

Industrie

In de industrie telt elke seconde. Met onze kennis en producten biedt ESZET de zekerheid die jouw organisatie nodig heeft om te blijven draaien.

We staan klaar met betrouwbare oplossingen om downtime te minimaliseren en projecten efficiënt te laten verlopen.

Bekijken
Infrastructuur

Infrastructuur

Als organisatie in de civiele infrastructuur sta je voor unieke uitdagingen. Bij ESZET erkennen we de cruciale rol die de civiele industrie speelt in het realiseren van de Sustainable Development Goals (SDG's).

ESZET zorgt dat efficiëntie en duurzaamheid hand in hand gaan.

Bekijken
Adviesbureaus

Adviesbureaus

Of het nu gaat om het ontwerp van een complete elektrische infrastructuur voor een nieuwbouwproject of om adviezen die bijdragen aan het behalen van duurzaamheidsdoelstellingen van een project of organisatie, als adviesbureau kun je altijd wel een partner gebruiken.

Daarom staan de specialisten van ESZET klaar om jou te ondersteunen.

Bekijken

Waarom kiezen voor ESZET?

1

Experts staan voor jou klaar

Onze verlichtingsexperts hebben uitgebreide ervaring met een breed scala aan projecten, van commerciële en industriële ruimtes tot openbare en residentiële gebieden.

2

Maatwerk

Elk project is uniek. Wij bieden op maat gemaakte lichtplannen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften en doelstellingen van elke klant.

3

Duurzaamheid en kwaliteit

We zetten ons in voor het milieu door het bevorderen van energie-efficiënte oplossingen, zoals ledverlichting, die niet alleen kosten besparen maar ook bijdragen aan jouw duurzaamheidsdoelen. Wij werken samen met toonaangevende fabrikanten om hoogwaardige verlichtingsproducten en -accessoires te leveren die betrouwbaarheid en prestaties garanderen.

4

Volledige Ondersteuning

Van de eerste consultatie tot de uiteindelijke implementatie, wij bieden volledige ondersteuning om ervoor te zorgen dat jouw verlichtingsproject een succes wordt.

Onze werkwijze

Advies

Advies

We bieden persoonlijk advies en begeleiding, afgestemd op de unieke eisen van jouw project, ondersteund door onze diepgaande productkennis.

Productexpertise

Productexpertise

Wij kennen onze producten door en door. Dit zorgt ervoor dat we je kunnen adviseren over de optimale keuzes voor jouw project.

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid

Met ons gespecialiseerde assortiment zijn de essentiële producten altijd beschikbaar en zorgen we voor tijdige en accurate levering.

Ondersteuning

Ondersteuning

Wij staan klaar om je te ondersteunen bij elke stap van je project, van het maken van keuzes tot het implementeren van de gekozen oplossingen.

Lees onze laatste blogs en kennisartikelen

Bekijk alles
Werkplekverlichting bij Tata Steel in IJmuiden Case

Werkplekverlichting bij Tata Steel in IJmuiden

LED als stimulerende factor voor de mens als werkkapitaal

Bekijken
Met LED kan het! Nieuws

Met LED kan het!

ESZET Lighting bevordert energietransitie in Nederland met LED-verlichting. Bespaar energie en geld door deelname aan 'Met LED kan het' initiatief van FEDET NLA. Ontdek succesverhalen op onze website!

Bekijken
Isolectra – ESZET Group Nieuws

Isolectra – ESZET Group

ESZET GROUP verwelkomt Jordi Blanker van Isolectra voor een training in stekerbaar installeren. Ontdek onze samenwerking voor Wieland stekbare snoeren en toekomstige assortimentsuitbreiding.

Bekijken
Bouw & Infrapark Harderwijk verduurzaamd Case

Bouw & Infrapark Harderwijk verduurzaamd

Ontdek de innovatieve LED-verlichting bij Bouw & Infrapark, Harderwijk: Nieuwe Holophane S-line armaturen met slimme detectie en draadloze besturing voor energie-efficiëntie.

Bekijken