usp icon 50 jaar expertise
usp icon Dynamisch vanuit Harderwijk en Goes

Wil je weten hoe onze wellness verlichting jouw ruimte transformeren?

Onze experts helpen jou op gebied van kabels, verlichting en data.

Ja, ik wil een afspraak

Header Form

Wellness

Ontspanning en sfeer staan centraal in wellnessresorts. Een belangrijke hoofdrol daarbij is weggelegd voor de verlichting. Van de bodem in het zwembad tot rustgevende hoekjes in de sauna biedt ESZET de beste mogelijkheden. Dat doen we met een breed assortiment aan producten om sauna’s, zwembaden, looppaden, baden en andere ruimtes sfeervol en effectief te verlichten.

Of het nu gaat om subtiele spotjes in de grond of dynamische verlichting voor zwembaden, we leveren het allemaal. En als jouw bedrijf de transitie wil maken van halogeen naar ledverlichting, dan staan we ook voor je klaar. We gaan verder dan alleen productlevering en staan voor je klaar met deskundig advies. Naast verlichting leveren we ook alle benodigdheden voor het aansluiten ervan, zoals kabels en andere benodigdheden.

Veilige en vochtbestendige verlichting

50 image

Bij de verlichting maken we onderscheid in lampen voor onder en boven water. Voor zwembaden, whirlpools en andere baden bieden we speciaal ontworpen lampen, die veiligheid garanderen. Voor whirlpools wordt gebruikgemaakt van waterbestendige armaturen, die ook de nodige sfeer bieden. Dat geldt ook voor de verlichting in zwembaden, die vaak een ander formaat hebben. Lampen die gemaakt zijn voor sauna’s zijn bestand tegen vocht en warmte.

50 image
50 image

Breed scala aan mogelijkheden

50 image

Daarnaast bieden we een breed scala aan mogelijkheden voor buitenruimtes, gangen, restaurants, toiletten, looppaden en andere ruimtes. Verlichting voor binnen en buiten, dat is belangrijk want ook rondom de gebouwen wil je de juiste toon zetten. Denk daarbij aan accentverlichting, verlichting bij fonteinen in de vijver en zelfs vluchtwegverlichting.

Wellness projecten

Bekijk alles
(E-)Installateurs

(E-)Installateurs

Als installateur wil je zonder moeite aan het werk. Dat kan alleen met de juiste producten, van de beste kwaliteit, die snel geleverd worden.

Die producten vind je bij ESZET. En dat niet alleen, we staan ook altijd voor je klaar met persoonlijk advies, om jouw projecten efficiënt en succesvol uit te kunnen voeren.

Bekijken
Industrie

Industrie

In de industrie telt elke seconde. Met onze kennis en producten biedt ESZET de zekerheid die jouw organisatie nodig heeft om te blijven draaien.

We staan klaar met betrouwbare oplossingen om downtime te minimaliseren en projecten efficiënt te laten verlopen.

Bekijken
Infrastructuur

Infrastructuur

Als organisatie in de civiele infrastructuur sta je voor unieke uitdagingen. Bij ESZET erkennen we de cruciale rol die de civiele industrie speelt in het realiseren van de Sustainable Development Goals (SDG's).

ESZET zorgt dat efficiëntie en duurzaamheid hand in hand gaan.

Bekijken
Adviesbureaus

Adviesbureaus

Of het nu gaat om het ontwerp van een complete elektrische infrastructuur voor een nieuwbouwproject of om adviezen die bijdragen aan het behalen van duurzaamheidsdoelstellingen van een project of organisatie, als adviesbureau kun je altijd wel een partner gebruiken.

Daarom staan de specialisten van ESZET klaar om jou te ondersteunen.

Bekijken

Waarom kiezen voor ESZET?

1

Experts staan voor jou klaar

ESZET is meer dan een elektrotechnische groothandel. Met meer dan 50 jaar ervaring op zak, staan we dagelijks voor je klaar. Onze experts hebben uitgebreide kennis op het gebied van data, elektro en verlichting. Zij helpen je met al jouw vragen en geven je advies voor een succesvolle afronding van elk project!

2

Maatwerk

Ben je op zoek naar een specifiek type kabel met een lengte van 3 meter? Dan koop je liever geen complete haspel met 500 meter kabel. Kabels op maat leveren, daar danken we voor een groot deel ons bestaan aan. Daar zijn we een halve eeuw geleden mee begonnen. En dat doen we nog steeds. Daarnaast leveren we nog meer maatwerk, perfect afgestemd op jouw behoeften.

3

Actieve kennisdeling

Echte oplossingen bieden, daar gaat het ons om. Bij ESZET geloven we in actieve kennisdeling. Samen met jou zoeken we naar de beste oplossingen, die passen bij jouw organisatie en projecten. Onze specialisten creëren maatwerk, in de producten die we leveren én in onze dienstverlening. Dat doen we door onze kennis te delen en mee te denken met elk project. Zo pakken we samen elke uitdaging aan.

4

Faciliteren van innovatie

Innovatieve en duurzame oplossingen, die perfect passen bij jouw projecten. Van slimme verlichting tot zonnepanelen, ESZET maakt het mogelijk. We bieden de nieuwste technologische innovaties, afgestemd op de behoeften van jouw organisatie. Samen werken we aan duurzame relaties en zetten we de standaard voor een toekomstgerichte aanpak.

Onze werkwijze

Advies

Advies

We bieden persoonlijk advies en begeleiding, afgestemd op de unieke eisen van jouw project, ondersteund door onze diepgaande productkennis.

Productexpertise

Productexpertise

Wij kennen onze producten door en door. Dit zorgt ervoor dat we je kunnen adviseren over de optimale keuzes voor jouw project.

Ondersteuning

Ondersteuning

Wij staan klaar om je te ondersteunen bij elke stap van je project, van het maken van keuzes tot het implementeren van de gekozen oplossingen.

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid

Met ons gespecialiseerde assortiment zijn de essentiële producten altijd beschikbaar en zorgen we voor tijdige en accurate levering.

Salden Elektro sluit zich aan bij de ESZET Group! Nieuws

Salden Elektro sluit zich aan bij de ESZET Group!

Salden Elektro sluit zich aan bij de ESZET Group!

Bekijken
Werkplekverlichting bij Tata Steel in IJmuiden Case

Werkplekverlichting bij Tata Steel in IJmuiden

LED als stimulerende factor voor de mens als werkkapitaal

Bekijken
Met LED kan het! Nieuws

Met LED kan het!

ESZET Lighting bevordert energietransitie in Nederland met LED-verlichting. Bespaar energie en geld door deelname aan 'Met LED kan het' initiatief van FEDET NLA. Ontdek succesverhalen op onze website!

Bekijken
Isolectra – ESZET Group Nieuws

Isolectra – ESZET Group

ESZET GROUP verwelkomt Jordi Blanker van Isolectra voor een training in stekerbaar installeren. Ontdek onze samenwerking voor Wieland stekbare snoeren en toekomstige assortimentsuitbreiding.

Bekijken